CONSILIUL JUDETEAN ARGES

CONSILIUL JUDETEAN ARGES
Cod produs: CONSILIUL JUDETEAN ARGES

Mesajul Presedintelui

Bine ați venit!

E nevoie să petreceți doar câteva minute pe acest portal pentru a vă convinge că instituția pe care o conduc este o instituție a cetățenilor ei, care are curajul aspirațiilor ei. Activitatea Consiliului Județean este o carte deschisă pentru fiecare cetățean interesat, este strădania muncii unei adevărate echipe, este efortul făcut de noi toți în prezent, pentru un viitor mai bun, mai sigur.

Rămân consecvent angajamentului meu - "Argeșul pentru toți!" - iar această platformă online, ca punte de legătură între instituție și cetățean, este încă o formă de exprimare a acestui deziderat.

Argeșul reprezintă esența spiritului românesc - ceea ce Nicolae Iorga numea "România de la Argeș" - cu locuri frumoase, cu tradiții, cu personalități care au marcat istoria, dar și cu oameni tineri, ambițioși, care își doresc să pună la loc de cinste, pe frontispiciul mondial, numele de "argeșean".

Alături de ei, doresc să vă împărtășesc succesul fiecărui proiect, să regăsiți în soluțiile adoptate toate așteptările care ne-au fost încredințate. Ne dorim un parteneriat real și un dialog permanent deschis, să putem depăși toate provocările împreună, prin unitate și solidaritate!

Pentru mine, ca președinte, este fundamentală informarea corectă și la timp a argeșenilor, asigurarea unui management transparent, ca premise obligatorii ale asigurării unei administrații publice moderne și performante.

Și tot ce veți găsi aici transpune ceva greu de exprimat, și anume forța și inteligența prin care împreună reușim să transformăm vremurile într-o moștenire durabilă pentru copiii noștri.

Este nevoie de unirea eforturilor tuturor argeșenilor pentru construirea unui viitor comun, acționând împreună vrednici de noi înșine pentru întemeierea și păstrarea binelui societății argeșene!

Dumnezeu să ne ajute!

Grigore Florin Tecău

Presedintele CJ Arges

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Ghidul cu primarii @ 2013